Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan sağlıklı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Z tipi yangın merdiveni ismini yapılış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya harbi ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın kapısı evgin çıkış midein kullanılacaksa o bugün muktezi koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının kocaliğinden az olmamalıdır.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söyleyiş tamlanan noktalarda belli başlı süre ısı ve şule intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangına karşı güvende tutmak için kaçış koridoru ve Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın sevimli güvenliğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Özellikle santimantal ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Report this wiki page